onsdag 10. juni 2009

Siste nytt NC5

En siste oppdatering angående NC5 i Siljan.
Etter litt testing av området var det tirsdag en dugnadsgjeng med 6 hjuls ATV på plass i alpinanlegget for å merke trasèen. I forhold til det vi har testet ble det selvsagt litt anderledes men jeg vil prøve meg på en forlokkende faktabeskrivelse. Trasèen blir over 5 km lang og vil inneholde en rekke kjøretekniske utfordringer. Det blir både oppover og nedoverbakker. Den mangler bunnløse myrhull og smale trasèer. Bredden på trasèen vil variere mellom 5 og 15 meter. Det vil bli bra banedepo med lett tilgang til en stor parkeringsplass. Startsletta er forholdsvis kort og det vil som vanlig bli klassevis start.

Fremdriften videre vil bli at løypa piles og bannes til uken. Det vil slik det ser ut til ikke bli noe mulighet for å kjøre løypa får start. Det vil bli mulighet for å gå banen 24 timer før start. og det er vel anvendt tid da sporvalget er viktig.
På NRK Østafjells kl 18.40 til torsdag vil det bli sendt et innslag fra når vi var der å prøvekjørte området. Dette vil være tilgjengelig på nettet også. Det vil sikkert bli lagt ut en link til torsdag.

Vi sliter litt med det automatiske påmeldingssystemet så send gjerne en epost til Terje eller meg i tillegg. Dette er spesielt viktig for de som ønsker å stå i programmet i riktig klasse. Det er mulig å komme på fredag. Toaletter o.l vil være tilgjengelig.

C klassen og ungdom vil få en noe forkortet trasè som vil gi dem mulighet for stor kjøreglede og lite bæring.
Med vennlig hilsen:

Asbjørn Sletholt

as-sle@online.no41564430

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar